Praatgroep voor slachtoffers van destructieve relaties.

Praatgroep voor slachtoffers van destructieve relaties.

Als slachtoffer van een destructieve relatie is het verhelderend om met lotgenoten te kunnen praten. Want hoe hard je omgeving ook zijn best doet, ze begrijpen je niet volledig. Je voelt je vaak alleen en denkt dat je de enige bent die dit meemaakt.

Je wil ervaringen kunnen delen met mensen die hetzelfde beleven of beleefd hebben. Die begrijpen welke druk je ervaart, ook na de breuk. Welke impact het heeft op de kwaliteit van je leven en wat je blijvend als nare ervaring zal meedragen. Hoe moeilijk het is om je kinderen te vrijwaren van schade. Hoe je ‘zijn’ is beïnvloed en hoe hard werken het is om opnieuw in je kracht te komen.

Heb jij ook nood aan contact met mensen die begrijpen hoe je je voelt en wat je meemaakt? Of gewoon terug durven buiten komen in een veilige omgeving?

Schrijf je dan snel in en voel je welkom!

Praktisch

De praatgroep gaat door op zondag 7 november 2021 van 10u00 tot 12u00. Je bent welkom vanaf 9u45u in groepspraktijk eQilibre, Donkerstraat 2 te 3040 Neerijse. Deelname is gratis en inschrijven verplicht (via het inschrijvingsformulier of via brenda@xiena.be). Het aantal personen is beperkt.
Gezien de corona maatregelen worden alle nodige veiligheidsvoorzieningen getroffen.

De zaal is schoenvrij dus indien gewenst breng binnenhuispantoffels mee.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x