Infoseminar - Exit narcist!

Inspirerend infoseminar: Exit narcist!

Wanneer je een relatie hebt met een narcist dan draait alles om hem (of haar). Het is verwarrend en uitputtend. De dag dat je klaar bent om de stap te zetten, zal je merken dat je dit wel moest doen om je eigen leven terug op de rails te krijgen en voldoende energie voor jezelf te hebben.

En hoewel dit super goed is en je een hele grote stap in de juiste richting hebt gezet moet jij jezelf ook mentaal en emotioneel voorbereiden op een aanpassingsperiode nadat je bij je narcistische ex bent weggegaan. Want deze periode zal wel wat uitdagingen bieden.

Het is altijd moeilijk als twee mensen uit elkaar gaan, maar weggaan bij een narcist is enorm moeilijk. Het is net zo een rollercoaster als je relatie zelf. De patronen herkennen die bij deze periode horen kan je helpen om hiermee om te gaan.

Wil jij meer weten over hoe je hiermee kan omgaan? Welkom op dit infoseminar.

Praktisch

Dit seminar gaat door op vrijdagavond 22 oktober 2021 van 20u00 tot 22u00. Je bent welkom vanaf 19u30u in groepspraktijk eQilibre, Donkerstraat 2 te 3040 Neerijse. Prijs deelname is € 20 en inschrijven verplicht (via het inschrijvingsformulier of via brenda@xiena.be).

De zaal is schoenvrij dus indien gewenst breng binnenhuispantoffels mee.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x